Turizem Donačka gora

Turizem Donačka gora


V prečudoviti neokrnjeni naravi in prostranstvu miru in tišine smo za vas, dragi gostje, odprli vrata naše kmetije pri Sv. Donatu na Donački gori. Kmetija se nahaja na nadmorski višini 540 m. Donačka gora (884 m.n.v.) slovi po ohranjenem rastlinstvu in živalstvu ter neokrnjeni naravi. Kmetija je v neposredni bližini urejenih planinskih poti in 27 ha velikega naravnega rezervata – pragozda. Nudimo vam možnost namestitve oz. najema prenovljene avtohtone kmečke hiše ter najema prenovljene avtohtone zidanice.

Kmetija se nahaja na nadmorski višini 540 m. Donačka gora (884 m.n.v.) slovi po ohranjenem rastlinstvu in živalstvu ter neokrnjeni naravi. Kmetija je v neposredni bližini urejenih planinskih poti in 27 ha velikega naravnega rezervata – pragozda. Nudimo vam možnost namestitve oz. najema prenovljene avtohtone kmečke hiše ter najema prenovljene avtohtone zidanice.


Kmečka hišaPoseben čar ima posedanje na pokriti terasi, kjer se vam odpre pogled na gozdove Maclja in Loga, v ozadju pa Sljeme (Hrvaška), Hrvaško Zagorje, Gorjanci, Kozjansko, Obsotelje, Zasavsko hribovje z mogočnim stolpom na Kumu itd.

Spalnica 1: 1 zakonska postelja (2 osebi)

Dnevna soba: 2 x kavč (2 x 1 oseba)

Spalnica 3: 1 zakonska postelja (2 osebi)

KočaNudimo vam možnost namestitve oz. najema prenovljene avtohtone zidanice. V nadstropju je bivalni del s kuhinjo in jedilnim kotom, dvema posteljama ter kopalnico s sanitarijami in tušem. Urejeno je tudi dodatno pomožno ležišče.

2 x postelja (2 x 1 oseba)

1 kavč (1 oseba)

Pošljite povpraševanje


Kliknite na spodnje na potrditveno polje, če niste robot

Karta

Deli na socialnih omrežjih