Okrepčevalnica pri babici Bredi
Okrepčevalnica pri babici Bredi

Okrepčevalnica pri babici Bredi

Okrepčevalnica s tradicijo; domača haloška gibanica, klobasa in pice, narezek iz tunke. Okrepčevalnica zajema tudi tri terase in večnamensko dvorano.


Okrepčevalnica pri babici Bredi je bila zgrajena v času Turških vpadov in se nahaja v neposredni bližini (50 metrov) od bazilike Marije matere božje na Ptujski gori. Okrepčevalnica spada pod UNESCO začito. Okrepčevalnica zajema tudi tri terase; dve spredaj s prelepim pogledom na Dravsko polje, Ptujski grad in Pohorje in teraso zadaj, katera nudi pogled na Haloško gričevje, vključno z Donačko goro in Bočem. Za občutek domačosti je prostor urejen v starinskem stilu, v njem lahko udobno posedate, se sprostite ob glasbi in seveda popijete kakšen kozarček.

Okrepčevalnica ima lepo dvorano, katera je namenjena različnim priložnostim do 80 ljudi: rojstni dnevi, birme, obhajila, krst, abraham, poroke, sedmine, ... Po prehodnem naročilu, po ugodni ceni, je možna priprava vseh vrst hrane za razne prireditve, zaključene družbe do 80 oseb (obhajilo, poroka, rojstni dnevi, ...). Kar velja tudi romarje, izletnike, ...

Pošljite povpraševanje


Kliknite na spodnje na potrditveno polje, če niste robot

Karta

Deli na socialnih omrežjih