Hiša usnja Herman

Hiša usnja Herman

Hiša usnja Herman Kokol iz Dolan se nahaja tik ob reki Dravi s prečudovitim pogledom na grad Borl. Ponosni na dolgoletno več kot 40-letno tradicijo, ki sta jo začela zakonca Ljuba in Herman Kokol, skrbimo za kvalitetno izdelavo oblačil iz usnja za vsakogar.


V Dolanah pri Kokolovih, tik ob reki Dravi je zrastla hiša usnja Herman Kokol. Na domačiji je bilo deset otrok in Herman je bil tisti, ki je odšel čez mejo v želji postati dober krojač. Opravil je mojstrski izpit za izdelavo oblačil. V tujini si ni mogel odpreti podjetja, zato se je z družino vrnil domov. Leta 1974 se je v garaži začela zgodba o uspehu  kako postati dober krojač.

Unikatna, modna in udobna usnjena oblačila pri nas tudi po naročilu in ugodnih cenah. Specializirani smo za izdelavo motorističnih in lovskih oblačil.

Za naše sosede iz Avstrije imamo na voljo unikatna oblačila – štajersko narodno nošo iz usnja ali v kombinaciji z lanom. Naša največja reklama ste vi dragi naši kupci in zadovoljne stranke, ki nas obiskujete ali boste kmalu prišli.Vabljeni v lepote Haloz in naše gostišče, ki se nahaja v sklopu Hiše usnja, s prečudovitim razgledom na reko Dravo.

Pošljite povpraševanje


Kliknite na spodnje na potrditveno polje, če niste robot

Karta

Deli na socialnih omrežjih