Gostilna Dolinca
Gostilna Dolinca

Gostilna Dolinca

Gostilna DOLINCA je v Majšperku in okolici že več kot 90 let pojem družinske tradicije, ki združuje kvaliteto, moderen pristop in domačnost.

Kraji ob vznožju Haloz, biseru neokrnjene narave, so že v preteklosti sloveli po dobri jedači, pijači in prijazni postrežbi.


POROKE

Za poroke je na voljo lepa moderna dvorana, ki sprejme 100 oseb in ostane še prostor za glasbenike in plesišče.

Poročni dan je nekaj posebnega, ostaja v spominu in daje intuicijo našim željam. Je veliko veselje, zabava, druženje z najbližjimi in zato je pomembno, da poročni dan ostane nepozaben srečen dan.

Poročno slavje se vrti okoli dobre hrane poročnega menija, ki ga za svoje goste izbereta mladoporočenca. Po želji z aperitivom ali prigrizki postrežemo na ženinovem in nevestinem domu, pred cerkvijo ali pogostitev izpeljemo v okolju, ki vam pomeni nekaj posebnega. Z veseljem prisluhnemo vašim željam. Dolgoletna tradicija nas je izurila, da vse poteka kot je potrebno, da smo z izvedbo naslednji dan vsi zadovoljni.

PRAZNOVANJA IN ZAKLJUČENE DRUŽBE

 
Pogostitve, praznovanja (krst, prvo obhajilo, birma, rojstni dan, otroški rojstni dan, poroke …), obletnice, poslovni dogodki (poslovna kosila, poslovna srečanja, novoletni poslovni dogodki …) in družabna srečanja za odprte ali zaključene družbe – z veseljem vas bomo gostili pri nas. Pripravili bomo pogostitev po vaši želji.

Zakupite lahko tudi celotno jedilnico ali gostilno skupaj s pogostitvijo.

CATERING
 
Slavnostni banketi, otvoritve, poslovna srečanja, rojstni dnevi, obletnice...

Postrežemo kjer koli izven gostinskega lokala, pravzaprav ni omejitev. Catering gostilne Dolinca deluje že vrsto let in lahko z izkušnjami, s strokovnim delom ter kadrom ustrežemo različnim željam.

Pošljite povpraševanje


Kliknite na spodnje na potrditveno polje, če niste robot

Karta

Deli na socialnih omrežjih