Dvorec Štatenberg

Dvorec Štatenberg

Poskrbimo za poslovna srečanja, zabave za zaključene družbe, potrudimo se pri izvedbi civilnega obreda, poročnega slavja in drugih oblik praznovanj.


Grajska restavracija deluje v dvorcu že iz časa pred vojno, ko so dvorec preuredili v ugledno letovišče in penzion. Žal po drugi svetovni vojni restavracija lep čas ni obratovala, v osemdesetih pa so jo modernizirali in na novo opremili. Prostori restavracije se razprostirajo v pritličju glavnega, južnega krila. Saloni z baročnim pohištvom in še nekaterimi ohranjenimi slikami so na voljo zaključenim družbam in individualnim gostom.

V restavraciji ponujamo slavnostna kosila in večerje po predhodnem dogovoru (vse dni v tednu). Poskrbimo za poslovna srečanja, zabave za zaključene družbe, potrudimo se pri izvedbi civilnega obreda, poročnega slavja in drugih oblik praznovanj (krsti, obhajila, birme, sedmine, obletnice idr.).

Kapacitete restavracije
Restavracija sprejme do 200 gostov, od tega 100 gostov v velikem salonu (v primeru plesišča je število omejeno na največ 80 oseb). V treh manjših salonih lahko postrežemo do 35 gostov, v večjem pa do 40. Možnost pa nudimo tudi v veliki Viteški dvorani, katera sprejme do 130 ljudi (v primeru plesišča do 110 gostov).

Rezervacije
Rezervacije pričakujemo na telefonski številki ali preko elektronske pošte. Za kosila, večerje ali zaključene družbe je potrebna predhodna rezervacija, vsaj en teden pred izbranim terminom.

Poletna vikend ponudba
V poletnih mesecih se lahko osvežite s sveže pripravljeno limonado, posladkate z grajskimi vročimi malinami ali uživate ob kavici na grajski letni terasi.

Pošljite povpraševanje


Kliknite na spodnje na potrditveno polje, če niste robot

Karta

Deli na socialnih omrežjih