Carovina

Carovina

Najdete nas 16 km južno od Ptuja, v smeri Ptuj – Varaždin. Pred gradom Borl, v naselju Dolane zavijete desno za Cirkulane in peljete 5 km po glavni cesti. V naselju Medribnik pri obcestni tabli za smer Paradiž zavijete desno in po dveh kilometrih prispete do Carovine.


Okrog 250 let stara, obnovljena cimprana hiša CAROVINA, stoji na vrhu hriba v vinorodnih Halozah v Paradižu s krasnim razgledom na vse štiri strani neba.

Možnosti: Prenočišča za 6 oseb na kavčih z izvlečljivimi predali za posteljnino v dnevni sobi in 2 spalnicama z balkonoma na mansardi. Kuhinja 2 X plin, 2 X elektrika, 1 X pečica, z jedilno posodo in priborom, grelnik za vodo, aparat za kavo, toaster, hladilnik in skrinja. Kopalnica z umivalnikom, WC školjko, bidejem in tušem. Dnevna soba s sedežno garnituro, krušno pečjo, kavčem, internet, TV s slovenskimi, hrvaškimi in, avstrijskimi programi, radio, posteljno perilo in brisače, s tedensko menjavo. Zložljive stopnice za dostop na mansardo. Parkirišče za 3 avtomobile. Shramba za drva in kolesa. Ogrevanje električno talno in radiatorsko, (doplačilo po porabi). Miza s 6 stoli, možnost postavitve pod brajdo. Tuš zunanji Trgovina, 3 gostilne, pošta, bankomat NKBM, v 3 km oddaljenih Cirkulanah.

Izleti: Priporočamo ogled Ptuja s številnimi muzeji, Ptujske terme in druga zdravilišča, golf igrišče, Varaždin, (mejni prehod Zavrč), Trakoščan, Krapina, krapinski pračlovek (mejni prehod Leskovec).

Šport: Golf igrišče na Ptuju, kolesarjenje, ribolov na Dravi.

Letališča: Maribor, Graz, športno letališče Moškanjci, Varaždin

Pošljite povpraševanje


Kliknite na spodnje na potrditveno polje, če niste robot

Karta

Fotografije

Deli na socialnih omrežjih